HOTEL EYDE SØGER TJENERE

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

På Best Western Plus Hotel Eyde i Herning har vi vores restaurant, Skt. Jørgen, hvortil vi søger flere dedikerede tjenere til at betjene vores gæster i både restaurant og til selskaber.

Derfor har vi brug for serveringspersonale, som:

*Går op i deres arbejde
*Kan tænke hurtigt og arbejde under pres
*Holder overblikket mellem skift
*Altid står med et smil foran gæsterne

Har du et medfødt værtsgen, kan gå stærkt og holde hovedet koldt, selv når der er allermest travlt? Så passer du perfekt ind hos os. Er det noget, der kan tillæres, er du også mere end velkommen til at søge.

Godt samarbejde og stærke forhold

Som arbejdsplads går vi op i, at vores ansatte arbejder under de mest optimale forhold. Som vores nye tjener kan du forvente en professionel arbejdsplads med søde og dedikerede kollegaer. Kollegaer som du kommer til at arbejde sammen med på tværs af opgaver enten i restauranten eller til selskaber.

Som ansat hos os, tilbyder vi dig:

*En fleksibel vagtplan, som tilpasses efter behov
*En god og sjov omgangstone
*Professionelle omgivelser
*Løn efter kvalifikationer
*Ansættelse hurtigst muligt

Det praktiske

*Fuldtid, 37 timer pr. uge

*Deltid, 15 timer pr. uge

*Placeret på torvet i Herning

*Tjener til restaurant og selskaber

Sådan søger du

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du ansøger ved at sende en kortfattet motiveret ansøgning og evt. CV, hvis det er relevant, til direktør Martin Lemvig på ml@eyde.dk. Har du spørgsmål om jobbet, kan du kontakte inspektør Jimmi Nielsen på 3056 5755.

Traditionelt, dog moderne

Hotel Eydes historie kan dateres helt tilbage til 1839. Med tiden har hotellet vokset sig større og bedre. Hotellet har i dag 4 stjerner og er flere år i træk blevet kåret som det bedste Best Western Hotel i Skandinavien.

I restauranten byder vi på traditionelle og sæsonprægede retter med noget for enhver smag. Med plads til selskaber i flere størrelser sørger vi for de perfekte rammer for alle vores gæster.

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort