Én af Hernings ældste restauranter, der i dag fremtræder i den oprindelige stilart fra etableringen i 1976. Restaurant Sankt Jørgen og Hotel Eyde fremtræder som en hyggelig enhed, der både henvender sig til de overnattende gæster og til byens borgere
Til Sankt Jørgen hører et meget anerkendt køkken, som har manifesteret sig med et alsidigt menukort, hvor vi følger sæsonens råvarer samt holder fast i gamle traditioner. Vi byder både på traditionelle danske retter og spændende retter med et internationalt præg. Vi går meget op i, at maden er lavet fra bunden.
Vinkortet omfatter et rigt og varieret sortiment af spændende vine med en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Desuden tilbyder vi et godt udvalg af øl, spiritus og forskellige glas vine i god kvalitet.
Oplev restaurant sankt jørgen
Velkommen til Restaurant Sankt Jørgen, hvor vi byder på velsmagende retter med kærlighed til sæsonens bedste råvarer. Hos os kan du nyde både klassiske danske retter og spændende, internationale smagsoplevelser – altid serveret i hyggelige rammer.
Vil du sikre dig et bord til en dejlig aften? Klik på knappen nedenfor for at booke dit bord nemt og hurtigt online.
Søndag d. 9. november fra kl. 17.00
Mandag d. 10. november fra kl. 17.00
Pris Pr. Person (Husk at reservere bord)
Serveres fra kl. 17.00 - 21.30
Marinerede hvedekerner, fennikelcrudite, grønne æbler, dildmayonnaise, frisée & urter
Kartoffelpuré, bagte rodfrugter, svampe, rødvinssauce & tyttebær
Karamelskum, saltet karamelis & sprødt
Marinerede hvedekerner, fennikelcrudite, grønne æbler, dildmayonnaise, frisée & urter
DKK. 130,00
Svamperagout tilsmagt med trøffel, Skagenskinke, tyttebær, balsamico, høost & urter
DKK. 140,00
Chili, ingefær, kokosmælk, sprøde nuggets med kylling & chorizo, grønt olie
DKK. 125,00
Skalotteløg, cornichons, krydderurter, tartarsauce, svampe mayonnaise, frisée, urter & chips
DKK. 145,00
Blomkålspuré, stegt blomkål, kål, saltede mandler, cremet fiske-muslingesauce med estragon
DKK. 320,00
Kartoffelpurée, bagte rodfrugter, svampe, rødvinssauce & tyttebær
DKK. 295,00
Stegt hjertesalat med vinaigrette & sprødt, pommes frites, bearnaisesauce
DKK. 395,00
Ærter, pommes sauté, wienerdreng, smørsauce
DKK. 250,00
Hvide kartofler, rødbeder & persille- eller løgsauce
DKK. 220,00
Stegt og dampet rødspættefilet, håndpillede rejer, røget laks, asparges, mayonnaise, Eydes røde dressing & urtesalat
DKK. 240,00
Skalotteløg, cornichons, krydderurter, tatarsauce, svampe mayonnaise, urtesalat, pommes frites med estragonmayonnaise
DKK. 245,00
Estragonmayonnaise
DKK. 50,00
DKK. 50,00
Svampe, spinat, trøffelfløde & høost
DKK. 200,00
Grønne oliven, saltede mandler, rodfrugt chips
DKK. 80,00
Oliven, kompot, syltede nødder & knækbrød fra eget bageri
DKK. 140,00
Suzette sauce, ristede mandler & vaniljeis
DKK. 110,00
Vaniljeis, solbærsorbet, chokoladebund, blød marengs, flamberes ved bordet i Framboise brandy
DKK. 145,00
Karamelskum, saltet karamelis & sprødt
DKK. 130,00
Med nougat & chokolade
DKK. 45,00
DKK. 65,00
(28 cl.)
DKK. 45,00
DKK. 45,00
DKK. 60,00
DKK. 60,00
DKK. 60,00
DKK. 60,00
(42 cl.)
DKK. 65,00
DKK. 65,00
DKK. 80,00
DKK. 80,00
DKK. 80,00
DKK. 80,00
DKK. 45,00
DKK. 45,00
DKK. 45,00
DKK. 85,00
DKK. 85,00
DKK. 85,00
DKK. 85,00
DKK. 40,00
DKK. 40,00
DKK. 85,00
28 cl
DKK. 55,00
42 cl
DKK. 80,00
DKK. 40,00
DKK. 60,00
DKK. 45,00
DKK. 35,00
DKK. 35,00
DKK. 30,00
DKK. 50,00
Mousserende vin, Aperol & danskvand
DKK. 75,00
/
/
Lemoncello, Mousserende vin, Danskvand
DKK. 75,00
/
/
Hyldeblomst & mousserende vin
DKK. 80,00
/
/
Brut Champagne
DKK. 100,00
/
DKK. 595,00
Gin, triple sec, sour, Crème de cassis
DKK. 100,00
/
/
Juve Masana, Spanien
DKK. 65,00
/
DKK. 295,00
Creme de Cassis & mousserende vin
DKK. 75,00
/
/
Gin
Kr. 50,00
Gin
Kr. 60,00
Gin
Kr. 75,00
Jordbær gin
Kr. 50,00
Indian & Mediterranean
Kr. 45,00