Hotel Eyde

Certificeringer

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Hotel Eyde passer på miljøet

På Hotel Eyde udfordrer vi den generelle tankegang og måden at udvikle hotellet med fokus på miljø- og bæredygtighed. Vi driver hotellet og arbejder for at skabe et solidt fundament og en bæredygtig fremtid for os, vores medarbejdere og vores interessenter.
Klik her for at læse mere om vores grønne politik

Handicapvenligt hotel via God Adgang

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret, så du kan læse mere om adgangsforholdene og indretningen af vores faciliteter. Klik her og se flere billeder og andre specifikke oplysninger om tilgængeligheden til parkering, indgangen, toiletter, mødefaciliteterne samt værelsernes indretning.

Vælg dit næste værelse

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort