Hotel Eyde passer på miljøet

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Hotel Eyde udfordrer den generelle tankegang

På Hotel Eyde udfordrer vi den generelle tankegang og måden at udvikle hotellet med fokus på miljø- og bæredygtighed. Vi driver hotellet og arbejder for at skabe et solidt fundament og en bæredygtig fremtid for os, vores medarbejdere og vores interessenter.

Sammen med vores medarbejdere tager vi ansvar for hotellets økonomiske, miljømæssige og sociale indvirkning på omverdenen.

Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både gæster, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er det sund fornuft og så giver det menneskelig og forretningsmæssig værdi.

Et forbillede

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget. Vi har høje krav både til os selv og vores leverandører og arbejder løbende med nye, konkrete initiativer der sikrer at vi belaster miljøet mindst muligt. Derfor foretrækker vi leverandører som kan hjælpe os med at indfri disse ambitiøse mål.

Vi er meget bevidste om, hvad vi kan, men anerkender også vores begrænsninger. Nogle gange har kunden brug for klassiske ydelser, men vi udfordrer vanetænkning og koncentrerer os om at indføre en god praksis – der fungerer.

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort