gratis

Parkering

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Gratis parkering hos Hotel Eyde

Når du skal overnatte på Best Western Plus Hotel Eyde, kan du parkere lige ved hotellet. I forbindelse med hotellet er der en stor parkeringsplads med plads til vores gæsters biler. Det er altid gratis at holde parkeret på vores parkeringsplads.

Parkering på pladserne sker efter “først-til-mølle-princippet”, og det er således ikke muligt at reservere en parkeringsplads på forhånd. De fleste dage er der plads til alle – men der kan være travle dage – koncerter, messer eller andre arrangementer hvor vi desværre ikke har plads til alle.

Skulle parkeringspladsen være fuldt, henviser vi til andre centrale parkeringspladser i området, der ikke ligger langt fra hotellet, højst 300 m.
Eks. Dalgashus P-kælder på Dalgasgade eller ved Herning Bibliotek (bag Nordisk Film Biograf).

Opladning af din el-bil – det er naturligvis også en mulighed. Vi har 4 standere som kan benyttes ved hjælp af app fra Powerfuel.

 

Vælg dit næste værelse

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort