Luksussuite med dansk retro stil

Luksussuite

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Konkret, nemt og hurtig

Femstjernet overnatning i Herning.
“Wauw!”, udbrød journalisterne, da de blev vist rundt i vores nye luksussuiter. De fem stjerner kommer heller ikke af ingenting. De kommer af godt, gammelt, lækkert, dansk design med Arne Jacobsen-stole og Bang & Olufsen-fjernsyn.

Stilen er retro. Dansk retro. De yderst markante tæpper i suiterne er specialdesignede fra Egetæpper i røde, orange, blå og sorte farver – og de håndlavede bjælker i loftet er lavet i valnøddetræ.

Badeværelset
Helt enkelt, klædt i hvid luksus, og med en jacuzzien passer perfekt ind.

Luksussuiterne er velegnede til gæster, der ønsker en speciel oplevelse, eller til stjernerne, der ofte optræder i Herning. Og firmaer, der ønsker at værdsætte gæster fra udlandet, får ikke bedre lokaler.

Mødebord
Suiterne som har mødebord er meget velegnede til afholdelse af mindre møder – her kan man sidde helt ugeneret og få aftalerne på plads…

De tre store suiter er ca. 45 m2 og den fjerde suite er ca. 35 m2. Sengene er 200 x 200 cm.
Alle suiter er ikke-ryger.

Du får altid

  • Gratis WiFi
  • Tilkøb af morgenmadsbuffet
  • Gratis parkering
  • Pengeboks
  • Strygebræt + Strygejern
  • Kaffe- og te-station

Se vores øvrige værelser

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort