Søg job hos hotel eyde

Job og karriere

78 ansatte

ledige stillinger

START ELLER STYRK DIN KARRIERE HOS OS

Vi søger løbende nye medarbejdere til adskillige stillinger på vores hotel.

Her kan du se alle ledige stillinger eller søge uopfordret.

Restaurant e-delete

Her kan du se alle de stillinger, som er ledige på vores hotel. Vi søger jævnligt tjenere på både fuld- og deltid.

Køkken e-delete

Her kan du se alle de stillinger, som er ledige på vores hotel. Vi søger jævnligt køkkenpersonale på både på fuld- og deltid.

Administration e-delete

Her kan du se alle de stillinger, som er ledige på vores hotel. Vi søger jævnligt personale til administrationen på både fuld- og deltid.

Rengøring e-delete

Her kan du se alle de stillinger, som er ledige på vores hotel. Vi søger jævnligt rengøringspersonale på både fuld- og deltid.

Et hotel med sjæl og historie

morgenmadsbuffet-hotel-eyde
morgenmadsbuffet-hotel-eyde
HISTORIEN OM HOTEL EYDE

Hotel Eyde har historie helt tilbage til 1800-tallet som en af byens allerførste og ældste bygninger. Vi er et hotel, der går op i historien med vores familiære organisation og fokus på fælleskab. Så vil du med i familien Eyde, så kan du løbende finde relevante stillinger her. Eller søg uopfordret!

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort