Lørdagsbrunch

Lørdagsbrunch

Besøg Hotel Eyde og prøv vores lækre lørdagsbrunch, der serveres hver lørdag fra 10.30 til 13.00. Med fokus på friske danske råvarer i sæson, suppleret med en række hjemmelavede specialiteter, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er kendt for vores høje kvalitets- og serviceniveau, som gør os til et foretrukket sted for både lokale og besøgende.

Hotellet oser af hygge, venlighed og professionel omhu, hvilket gør vores lørdagsbrunch til den perfekte lejlighed til at nyde gode stunder med venner og familie. På menuen finder du alt fra brød fra vores eget økologiske bageri, et stort udvalg af granola og økologiske mejeriprodukter, pålæg fra slagteren, frisklavet scrambled eggs, brunchpølser, frisk frugt i sæson og meget mere. Vi tilbyder desuden altid et udvalg af gluten- og laktosefri produkter.

Til drikke tilbyder vi et varieret udvalg af kaffer, kakao og te mm.

Du kan se hele udvalget ved at kigge på menuen herunder.

Praktiske oplysninger

Du kan booke et bord direkte her på siden. Hvis der ønskes bord til mere end 8 personer skal booking ske på info@eyde.dk. Vi kan dog ikke garantere at grupper på over 8 personer kommer til at sidde ved et samlet bord. Af hensyn til andre gæster i restauranten er det ikke muligt at holde tale, sang eller pynte op.

Ønsker man at annullere sin bestilling, kan dette gøres indtil 24 timer før ankomst.

Betaling

Regningen betales altid samlet, og det er desværre ikke muligt at dele regningen op. Betaling sker på dagen hos restaurantens tjenere.

Det er muligt at betale med citygavekort og gavekort til Hotel Eyde.

Priser og menu

Pris pr. person for lørdagsbrunch er 250,-

Børn under 11 år spiser med ved halvpris.

Børn under 2 år spiser gratis.

Bemærk at vores menu er vejledende og ændrer sig efter sæsonudsving.

Vi tilbyder altid et udvalg af gluten- og laktosefri produkter.

Lørdagsbrunch

Barnevogne, børnestole og puslebord

Af pladshensyn er det desværre ikke muligt at medbringe barnevogne ind i lokalet. Som et alternativ tilbyder vi plads ved gadeplan nær vinduespartiet i Diplomaten, hvor barnevogne kan parkeres. Bemærk venligst, at dette er på eget ansvar.

For familier med små børn har vi et begrænset antal børnestole til rådighed. Derfor anbefaler vi, at man medbringer egen børnestol, så man er garanteret en plads til de mindste.

Derudover har vi faciliteter til bleomskiftning – vores puslebord findes på handicaptoilettet, så I nemt kan tage hånd om jeres barns behov under besøget.

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort