Handicapvenligt hotel via God Adgang

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”.

Best Western Plus Hotel Eyde er et moderne hotel med stolte traditioner beliggende midt i Herning ud til gågaden og Torvet.

Moderne hotel med stolte traditioner

Hotellet havde før hen hovedindgang ud til gågaden, men i dag ankommer man via Mindesgade med parkering i gården eller på et stort parkeringsareal langs Mindesgade. Den nye hovedindgang fra gården har niveaufri adgang og to store elevatorer op til receptionen.

Derfra er der niveaufri adgang til hotellets værelser, morgenmadsrestauranten og cafeen samt mødelokalerne, som også benyttes til selskaber. Værelserne ligger på 3 etager og de 4 tilgængelige/handicap værelser ligger i stueplan. Der er god plads på alle værelser, men badeværelserne er lidt forskelligt indrettet.

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort