Nyd dagen og gæsterne…

Selskaber

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Selskaber

Hold festen på Hotel Eyde i smukke omgivelser med et professionelt personale og højt serviceniveau. Velkomstdrink, 3-retters traditionel menu, vin ad libitum, kaffe og småkager, fri bar, natmad, blomster, duge og servietter- ALT INKLUSIV Samlet pris – ingen overraskelser

Omgivelserne

Hotel Eyde er kendt for sit høje kvalitets- og serviceniveau. Hotellets gæster bliver betjent af et venligt personale, som tillige udviser den professionelle opmærksomhed og omhu, som vi ved, at alle sætter pris på. Herudover er de smukke, atmosfærefyldte omgivelser med til at gøre ethvert festarrangement til en mindeværdig oplevelse. På Hotel Eyde har hvert lokale sin egen historie og sit eget særpræg med hensyn til klassisk elegant udsmykning og indretning. Vi har velegnede festlokaler til alle former for selskabelighed med deltagelse af mellem 12 og 150 personer.

Planlægning

Aftal et møde med os i god tid inden festdagen. Så har vi optimal mulighed for at planlægge det helt personlige arrangement – både med hensyn til festlokale, opdækning og dekoration, bord- og menukort, menu og vine samt eventuel overnatning.

Kontaktpersoner

Detaljer omkring festarrangementer på Hotel Eyde aftales med arrangementschef Marianne Kirk, som vil bistå med alle relevante oplysninger og gode råd omkring festen. På selve festdagen er den ansvarshavende tjener fast kontaktperson og sørger for, at alt fungerer perfekt og efter ønske – lige fra velkomsten og til sidste gæst er gået.

Bordkort og menukort

Inkluderet i arrangementsprisen tilbyder vi hotellets egne bordkort, lige som vi gerne udfærdiger menukort til hver kuvert.

Borddækning

Et veldækket bord forhøjer glæden ved ethvert måltid. Uanset om valget er runde borde eller anden form for bordopstilling, sørger vi altid for festlig opdækning med afstemte farver på blomsterdekorationer, duge og servietter samt smukt porcelæn og passende glas. Også andre elementer og temaer kan indgå i borddækningen efter personligt ønske.

Børn

Børn fra 0 til og med 3 år spiser med uden beregning, mens børn fra 4 til og med 11 år beregnes til halv menu pris. Der er også mulighed for at vælge en af hotellets særlige børnemenuer.

Overnatning

Tilrejsende gæster tilbydes en specialpris på overnatning inkl. morgenmad. Dog er der perioder hvor dette ikke er muligt, på grund af allerede forud bestilte værelser i f.eks. messeperioder.

Selskabsbrochurer 2024

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort