Konfirmation

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Omgivelserne

Best Western Plus Hotel Eyde er kendt for sit høje kvalitets- og serviceniveau.
Hotellets gæster bliver betjent af et venligt personale, som tillige udviser den professionelle opmærksomhed og omhu, som vi ved alle sætter pris på. Herudover er de smukke, atmosfærefyldte omgivelser med til at gøre ethvert festarrangement til en mindeværdig oplevelse.

På Best Western Plus Hotel Eyde har hvert lokale sin egen historie og sit eget særpræg med klassisk elegant udsmykning og indretning. Vi har velegnede festlokaler til alle former for selskabelighed med deltagelse af 12 til 150 personer.

Planlægning

Aftal et møde med os i god tid inden festdagen. Så har vi optimal mulighed for at planlægge det helt personlige arrangement – både med hensyn til festlokale, opdækning og dekoration, bord- og menukort, menu og vine samt eventuel overnatning. De sidste justeringer aftales syv dage inden arrangementet, hvor de sidste tilbagemeldinger på antal, allergier, specialkost, bordplan med bordopstilling samt andet nyttige oplysninger informeres netop så vi kan levere en god oplevelse i høj kvalitet.

Kontaktpersoner

Detaljer omkring festarrangementer på Hotel Eyde aftales med arrangementsafdelingen, som vil bistå med alle relevante oplysninger og gode råd om festen.
På selve festdagen er den ansvarshavende tjener fast kontaktperson og sørger for, at alt fungerer perfekt og efter ønske – lige fra velkomsten og til den sidste gæst er gået.

Bordkort og menukort

Inkluderet i arrangementsprisen tilbyder vi hotellets egne bordkort, lige som vi gerne laver menukort til hver kuvert.

Konfirmationsmenu 2024

Borddækning

Et veldækket bord forhøjer glæden ved ethvert måltid. Uanset om valget er runde borde eller anden form for bordopstilling, sørger vi altid for festlig opdækning med afstemte farver på blomster, hvide duge, hvide eller koksgrå servietter samt smukt porcelæn og passende glas. Også andre elementer og temaer kan indgå i borddækningen efter personligt ønske.

Vælg dit næste værelse

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort