Covid-19 Information til vores gæster

Book værelse

Bedste pris online
Voksne
e-add
e-delete
Børn
e-add
e-delete

Trygt Velkommen på Hotel Eyde

Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at undgå smittespredning blandt personale og gæster. Derfor sikrer vi os, at der ikke er samlet flere personer i vores lokaler og på hotellet end sundhedsmyndighederne anbefaler.

  • Derudover sørger vi for ekstra rengøring og afspritning af værelser og fællesarealer. Der er ligeledes sat ekstra spritbeholdere op på hele hotellet.
  • Receptionen er betjent som normalt – vi er her døgnet rundt.
  • Morgenmad serveres som buffet i vores morgenrestaurant på 4. sal fra kl. 06.30 – 10.00 på alle hverdage og søndage mellem kl. 07.30 og 11.00
  • Restaurant Sankt Jørgen er åben fra 11.30-22.00 Mandag – Lørdag og 17.00-22.00 Søndag. Køkkenet er åbent indtil kl. 21.00 hver dag.

For spørgsmål er vi altid til rådighed på tlf. 97 22 18 00 eller på mail info@eyde.dk

Vi håber, at vi i fællesskab kan passe godt på hinanden og følge råd og vejledninger fra sundhedsmyndighederne.

Vi glæder os til at byde Velkommen.

Man mødes på Eyde…

Med venlig hilsen
Ledergruppen på Eyde

Vælg dit næste værelse

Hotel Eyde passer på miljøet

Hotel Eyde skal være forbillede for hvordan vi driver hoteldrift med respekt for klodens ressourcer. Ved at udfordre de miljøbelastende løsninger, viser vi at det nytter, hvis vi alle gør noget.

Handicapvenligt hotel via ”God Adgang”

Alle gæster er velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde og det er vores mål, at det skal være let at planlægge et ophold hos os. Derfor er hotellet blevet God Adgang registreret

Besøg os

Mindegade 1
7400 Herning
Danmark

Køb gavekort